Loading...
Over MostInvited2018-08-30T10:45:51+00:00

Over MostInvited.com

MostInvited.com is een online platform waar u, zoals de naam al aangeeft, gemakkelijk en snel een pianist, combo of ensemble kunt boeken. U kiest een datum, tijdstip, betaalwijze en uw pianist zal op de gewenste locatie en tijd aanwezig zijn.

Onze relaties zijn vaak op zoek naar een pianist voor bijzondere gelegenheden. Dit kan zijn tijdens het voltrekken van een huwelijk of tijdens een uitvaartceremonie, een huwelijksjubileum, huiskamerconcert, receptie, verjaardag of bijvoorbeeld een afscheid van een collega. Omdat dit een voor een emotionele gebeurtenissen zijn is het zaak dat dit niet op een blamage uitloopt. Tijdens deze gebeurtenis wilt u dat alles tot in de puntjes toe verzorgd is. Dan is het natuurlijk erg storend als mensen zich ergeren aan geluidsoverlast of een verkeerde muziekkeuze.

De pianisten die werken voor MostInvited zijn stuk voor stuk professionele musici welke uitvoerig gescreend zijn op vakkundigheid. Vrijwel al onze pianisten zijn in het bezit van een afgeronde conservatorium studie. Zij zijn constant bezig om een zo goed mogelijke muzikale sfeer neer te zetten. Op deze manier kunt u zelfs een pianist boeken voor een bedrijfs-event. Zaken doen en live muziek gaan op deze manier perfect samen.

Waarom MostInvited

Doordat wij reeds 20 jaar actief zijn in de wereld van pianisten hebben wij een enorm netwerk opgebouwd in de muziek, media en entertainment branche. Hierdoor is BoekeenPianst de aangewezen partner voor elke gelegenheid.
MostInvited.com werkt net als elke andere webshop. U kunt op elk gewenst moment alle mogelijkheden bekijken en beluisteren. Heeft u uw keuze gemaakt dan kunt u eenvoudig online uw boeking plaatsen. zo gemakkelijk werkt MostInvited.
MostInvited is de aangewezen partner voor uw bruiloft, uitvaart, receptie, verjaardag of tuinfeest. Maar ook de zakelijke markt weet ons steeds vaker te vinden. Door het aangename geluidsniveau kunt u een pianist gemakkelijk plaatsen op bijvoorbeeld een beurs-stand of bij een eindejaarsborrel op kantoor.
In vrijwel elk uitvaartcentrum staat tegenwoordig een mooie piano of vleugel. MostInvited kan er voor zorg dragen dat u geen omkijken heeft naar de muziek. De gewenste muziek stukken zullen gespeeld worden en de lengte van elk muziekstuk kan aangepast worden zodat er geen stilte valt op momenten dat u dit niet wenst. Klik hier voor meer informatie.
Onze pianisten kunnen vrijwel op elke gewenste locatie optreden. Of het nu een beurs-stand is, het dek van een schip of een woonkamer. Door het gebruik van een digitale piano kunnen we zelfs de kleinste ruimtes voorzien van sfeervolle pianomuziek.
Al onze prijzen zijn inclusief techniek. Zo weet u zeker dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. U kiest uw musici gevolgd door de gewenste opties en u kunt uw boeking plaatsen. Betalen kan gemakkelijk via iDeal, PayPal of Mister Cash. Ontvangt u liever een factuur? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

MostInvited.com Webshop

In onze webshop kunt u naast het boeken van uw pianist tal van artiesten vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een een violist of opera zanger? Houd u meer van jazz? Probeer dan eens het David Rockefeller Quarted.

Of u nu kiest voor een pianist met een zangeres of een uitgebreid jazz combo, u vraagt…wij spelen. MostInvited is het enige bureau dat gespecialiseerd is in muziek voor elke gelegenheid.

Meteen boeken

Live muziek tijdens een bijzondere ceremonie

Wat zou het mooi zijn als tijdens het voltrekken van uw huwelijk uw favoriete muziek door bijvoorbeeld een pianist gespeeld wordt. Stelt u zich eens voor, wanneer de bruid door haar vader naar binnen wordt gebracht, dit ondersteund wordt door prachtige pianomuziek.

Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar. Zo zijn er ook minder feestelijke gebeurtenissen wanneer wij bijvoorbeeld een dierbare verliezen. Gelukkig behouden wij alle mooie herinneringen. Zo weten wij vaak naar welke muziek onze naasten graag luisterden.

In vrijwel elk uitvaartcentrum staat tegenwoordig een mooie piano of vleugel. MostInvited kan er voor zorgdragen dat u geen omkijken heeft naar de muziek. De gewenste muziek stukken zullen gespeeld worden en de lengte van elk muziekstuk kan aangepast worden zodat er geen stilte valt op momenten dat u dit niet wenst.

Vleugelverhuur

Geen piano of vleugel aanwezig

Mocht er op uw locatie geen piano of vleugel aanwezig zijn dan is dit geen enkel probleem. Via MostInvited.com kunt u gemakkelijk aangeven dat u een digitale piano, een akoestische piano of vleugel, of een digitale baby-vleugel wilt huren. Al uw zorgen worden uit handen genomen. Het enige dat u hoeft te doen is en datum en tijdstip kiezen via onze webshop. Wij regelen alles met de locatie van uw keuze of uw ceremoniemeester. Zo gemakkelijk werkt MostInvited.

Shop nu!

MostInvited.com
Pianomuziek voor elke gelegenheid.

Laat u zich inspireren in onze webshop voor uw volgende gelegenheid.
Shop nu!