Klassieke en moderne uitvaartmuziek, boek nu live muziek bij mostInvited.com

Uitvaartmuziek

Muziek brengt troost, vreugde en verdriet. Het hoort bij het leven maar ook bij een afscheid. het is niet altijd even eenvoudig om de juiste uitvaartmuziek te kiezen. Kiest u voor moderne, klassieke of jazz muziek? Uiteindelijk moet de gekozen muziek een weerspiegeling zijn van de overledene en eer doen aan wie zij of bij leven is geweest en dat wat hij of zij heeft betekend voor naasten, familie en vrienden.

Live muziek bij een uitvaart

Vaak wordt er bij een begrafenis of crematie gekozen voor het afspelen van een CD met daarop de voorfa gekozen muziek. Steeds vaker wordt er gekozen voor live muziek. Dat kan worden vertolkt door een zangkoor of door een live pianist, zangeres of violist. Bij MostInvited ervaren wij dat er steeds vaker wordt gekozen voor live muziek, in allerlei verschillende genres.

Het zorgt voor een veel intiemere sfeer maar kan ook juiste wat vrolijkheid brengen op de moeilijkste momenten. Bijvoorbeeld door een populair nummer te spelen wat de overledene heel vaak afspeelde of vaak meezong. Bekijk hier een overzicht van de top10 uitvaartmuziek van 2018 die die onze muzikanten hebben gespeeld.

Vraag nu een offerte voor live uitvaartmuziek aan >>

Denk er nu alvast over na

Het is lastig voor nabestaanden om de juiste keuze van muziek te maken. Denk er daarom bij leven al over na welke muziek u tijdens uw uitvaart wenst. Er zijn vast nummers waar u een speciale herinnering aan heeft, bijvoorbeeld gedraaid bij de geboorte van een kind, gedraaid bij een trouwplechtigheid of andere belangrijke gelegenheid. Schrijf de keuze op een papier en laat het uw partner of familie weten.

Live muziek tijdens een uitvaart

Bij MostInvited zijn er diverse mogelijkheden voor live muziek tijdens een uitvaart. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een pianist solo, maar ook een combinatie van piano en zang, piano en viool of bijvoorbeeld piano en saxofoon. Wij werken met een flexibel team waarbij bijna alle muzikale combinaties gemaakt kunnen worden.

Is er op de locatie geen piano aanwezig? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart zeer aangrijpend is voor de nabestaanden en altijd op zeer korte termijn moet worden geregeld. MostInvited.com werkt uitsluitend met professionele muzikanten die snel en flexibel inzetbaar zijn. op deze manier kunnen wij maatwerk voor u verzorgen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of advies nodig bij de keuze voor de juiste muziek? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 0168 – 479 247.